Vår i luften

Våren nalkas

 

 

Efter ett par härliga soliga dagar i Luleå är jag åter tillbaka i Huvudstaden. Tänk vad en  flygresa  inom landet kan förändras så. Igår när jag lyfte från Kallx var det strålande sol och inte ett moln på himlen, en timmme senare när vi skulle landa på Arlanda var det så tätt med moln att man inte kunde se träden förrän precis vid landningsbanan.

 

Men visst känns det att det är vår just nu. I Luleå har våren precis börjat, vi ligger ju lite före här nere, ca en månad sägs det. Skåne ligger ännu mer före. Men vart vi än bor i detta avlånga land så är våren på väg med allt av härligheter det innebär. Fågelsång, kvittrande schlagers tidigt på mornarna, längre och ljusare dagar. För varje dag så krymper snötäcket. astfallt, gräs och blommor tittar fram. Snart kommer trädens knoppar att synas. Luften blir annorlunda.  Vi känner oss piggare och gladare och kanske lite vår pirr i kroppen.

 

Dags att ladda för vårksriket.

 

 

Ta vara på dagarna och ljuset. En daglig promenad är ett bra sätt att fylla på ljus och D-vitamin.

 

Ha det gott så länge.

 

/Anki

 

Ps. Ska lägga in lite mer kuligheter här framöver. Ds 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln