Sommartider

Sommartider hej, hej, sommartider.  Ja det har väl inte gått någon förbi att vi nu har sommartid. Kanske känns det lite trögt att gå upp på morgonen, då någon stal en timme i söndagsnatt. Om man lägger sig en kvart tidigare de första fyra dagarna och ser till att få ljus tidigt på dagen så känns det bättre enligt forskning. Så hoppa av lite tidigare och gå den sista biten till jobbet om möjligt. Eller ta en promenad på lunchen.

 

Varje dag har sin charm, idag var det en man som friade till mig på tunnelbanan. Vi åkte 5 till 6 stationer tillsammans. Jag hade aldrig sett honom förut. vi klev båda på samtidigt och jag tog tag i en Metro som någon glömt. Då var det en man som satte sig mittemot mig som frågade om jag var intellektuell. Jag sa att det kan vara bra att hänga med. Ja se3n småpratade vi om lite allt möjligt. Han hade varit änkling i ett år i tisdags och nu fick han pussa på flickor igen. Han hade inte kysst någon annan än sin fru de senaste 54 åren. Ja han var nog närmare sjuttio. Han frågade om han fick pussa mig på kinden, men jag sa nej. Då frågade han om han fick gifta sig med mig. Han var rolig och inte påflugen, som man kanske kan tro. Sen gick han av och vi önskade varandra en fortsatt trevlig dag.

 

Ett lustigt möte. Det stod visserligen i veckans horoskop att jag ska dra till mig en massa människor. Vi får se hur veckan förflyter. Kanske kommer det fler frierier ;-).

 

Önskar alla en fortsatt glad vecka.

 

Glöm inte att om du möter en människa utan ett leende, dela med dig ett av dina.

 

/Anki 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln