Det blev en djurisk helg...

En fantastiskt härlig helg går mot sitt slut. Nu är våren här och alla svenskar har kommit ut från sina iden. Solen har inte bara lockat fram leendena och  fräknarna utan även färgat mitt ansikte i lite tomatröd ton. Idag åkte solkrämen på om än lite för sent. Det har varit en ko-lossalt djurisk helg. Ko-släpp på Jällaskolan i Uppsala i lördags. Det var andra gången jag var där och de var lika galet glada den här gången. I söndags var jag först på Hästa gård och fick träffa fler kor, men en annan sorts kor och även hästar och lamm. Sen bar det av till Skansen och dess invånare.

 

Djur gör de flesta av oss glada och lugna i själen. Rekomenderar ett besök på närmsta djurpark eller lantgård om du känner dig sliten eller bara vill andas en stund.

 

Hoppas att du också har haft en skön och glad helg.

 

Önskar dig en riktigt härlig vecka.

 

Här kommer ett litet ko-llage med fångade ögonblick.

 

 

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Kosläpp