Idag kommer våren

Foto: Anki Lindström, copyright Foto: Anki Lindström, copyright
Det blir ljusare och längre. Jag läste att det är idag som våren kommer. Redan nu kl. 5.50 morgonkvittrar fåglarna. De letar säkert efter en partner och de många av oss vet ju hur svårt det kan vara, så det är bra att de är ute i god tid.

De senaste veckorna har flera vårtecken dykt upp i form av blom- & trädknoppar och nu har en del redan slagit ut.

Du tar dig väl tid att stanna upp och njuta av vårens intåg. Ta en liten promenad på lunchen och få lite sol på näsan. Hoppa om möjligt av en hållplats tidigare på hemvägen, eller varför inte gå en hållplats eller flera på morgnen om tid finnes. En liten promenad är en bra start på dagen. Tiden går så fort och det är viktigt att ta vara på de små glädjeämnena i vardagen och våren är en bra tid att göra det till en vana på.

Önskar alla en fortsatt fantastisk vecka, njut av det som gör livet glatt och varför inte passa på och överraska någon med en blomma.

/Anki
Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln