Glädje gör skillnad

Föreläsning för företag och organisationer.

Visste du att ditt företag kan tjäna stort på att ta skratt och glädje på allvar? Det är inget skämt. Glädje är en viktig del i arbetsmiljön men glöms ofta bort. Organiserade och genomtänkta glädjeinjektioner kan öka försäljningen och höja produktiviteten utan stress.
Personalen blir både friskare och kreativare. Forskning visar att personal som trivs pratar väl om företaget och lägger mer fokus på arbetet, vilket ger postitva ringar på vattnet. Att se till att det är god stämmning lönar sig på många plan. Sjukskrivningarna minskar och effektiviteten ökar bland annat.

Vi vinner mycket i kundbemötande om vi har en positiv attityd och det finns verktyg till att lätt hitta det då det av olika skäl kanske inte finns där när man behöver det. Vi påverkas av andras miner; såväl glada som sura miner smittar. Alla vet vi ju hur positivt leenden påverkar oss.


 Se mer http://www.contingo.nu/föreläsningar-workshops/om-föreläsningarna-559999

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln