Ta vara på glädjen

Det är viktigt att ta vara på glädjen i vardagen. Livet går upp och ner och är varken svart eller vitt utan innehåller regnbågens alla färger. Ibland så kommer det mörka moln, storm, regn, blixtar och dunder. Vi kan känna ilska och sorg, det är helt okej att vara i det ett tag för att kunna gå vidare, men vi får inte stanna i det. Vår hälsa påverkas positivt av glädje och skratt, men pålängre sikt så påverkas vår hälsa även av sorg, ilska och negativa tankar och kan göra oss sjuka eftersom vår motståndskraft minskar och  vi lättare får infektioner. Så det är viktigt att umgås med vänner som gör oss och att vi gör saker vi tycker om. Att ta fram barnasinnet underlättar i livet. Passa på och gör något du tycker om och överraska en vän. Ha något roligt att se fram mot varje dag. Ha det gott.  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln