Att blomma ut eller vissna på jobbet...

Foto: Anki Lindström Contingo Foto: Anki Lindström Contingo
Arbetsglädje är en väldigt viktig del av arbetsmiljön som lätt glöms bort av många arbetsgivare. Jag har haft en del anställningar i mitt liv. De flesta arbetsplatserna trivdes jag på för att jag fick möjlighet att utvecklas, känna att jag var en viktig del, att min insats gjorde skillnad och att jag hade en viss möjlighet att påverka. Tyvärr har jag även haft anställningar som sänkt både mig och min arbetslust på grund av dålig personalpolitik på de företagen.
Jag älskar mitt liv som egenföretagare. Jag drivs av glädjen i att kunna hjälpa företag med att förstå värdet i hållbar arbetsglädje och hur man hittar dit.
Det är skillnad på att få personalen att blomma eller att vissna.
Vad är arbetsglädje för dig?

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln