Arbetsglädje bör alla känna varje dag

Foto: Anki Lindström Contingo Foto: Anki Lindström Contingo

Jag drivs av nyfikenhet att lära mig nya saker, jag drivs även av att med min kunskap och erfarenhet hjälpa företag och deras anställda att hitta arbetsglädjen i vardagen varje dag.

Jag inspireras av de jag möter i min vardag och brinner för det jag jobbar med. Arbetsglädje gör skillnad på alla plan och är en viktig del av arbetsmiljön. Tillsammans kan alla blomma ut och bli sitt bästa jag både på jobbet och i privatlivet. Vi tillbringar en stor del av våra liv på jobbet och då bör det kännas roligt att gå dit.

Det är inte alltid arbetsuppgifterna är roliga, men att känna att det är trevliga arbetskamrater, att arbetsklimatet är bra, att det arbete som utförs är meningsfullt och uppskattas. Jag vet av egen erfarenhet att man både kan blomma men också vissna på grund av dålig arbetsmiljö, men så behöver det inte vara.

Det är viktigt att ha en tillåtande men trygg arbetsmiljö.
Medarbetarna kan göra mycket själva om de får rätt verktyg och tillsammans utforma arbetsglädjen. Det är även viktigt att  cheferna deltar, för att alla i verksamheten ska kunna öka arbetsglädjen inom hela organisationen.


Vill du veta mer?

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln