Nytt år, en nystart för många!

Foto: Anki LIndström Contingo
Foto: Anki LIndström Contingo

2020 det känns som ett bra år, det ser dessutom snyggt ut med de siffrorna.
Nu har det nya året kommit igång och det har gått fort dessa två, nästan tre veckorna, tycker jag i alla fall. Ett nytt år innebär för många att infria nyårslöften, det brukar gå bra i början men sen ebbar det lätt ut.

Det som jag har gjort är att i stället för nyårslöften sätta små mål varje dag.
Jag har en lista med tre saker som jag vill göra och när jag betat av dom så lägger jag till tre nya saker och så håller det på och det känns överkomligt samtidigt som jag kommer fram mot målen jag satt. Det går att praktisera i arbetet men även i vardagen.

Den här bloggen har tidigare fått komma långt ner på listan, men i år så ska det komma många fler inlägg och vara mer varierande om egna erfarenheter, hur jag hanterat olika saker i livet blandat med nya fakta och rön angående hälsa, glädje, stress, arbetsmiljö oc hmycket annat. Är det något du skulle vilja läsa om så skriv gärna i kommentarer eller maila mig.

Ha det gott så hörs vi snart igen ;-)
/Anki 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln