Arbetsglädje gör skillnad

Att arbeta med strukturerad arbetsglädje ger så många vinster.
Detta är en introduktionsföreläsning för utbildningen av företagets medarbetare.
 Det finns stora vinster att göra genom att satsa på personalutveckling, då det påverkar hela organisationen. Det påverkar även hälsan positivt, om medarbetarna känner glädje på jobbet. Deras prestation på jobbet blir också bättre.

Många vantrivs på jobbet.
Över en miljon svenskar vantrivs på jobbet enligt en undersökning som arbetslivsinstitutet gjort. Det är mer än var tredje fastanställd. Varje år går ungefär 36 500 svenskar in i väggen och slutar på jobbet, det vill säga 100 anställda om dagen. Vilka vinster skulle göras hos er om fler trivdes? Vilka möjligheter skulle skapas för företaget om fler mådde bra och sjuktalen minskade?

Se mer

Glädje viktigt för hälsan?

Det handlar inte om att gå omkring och gapskratta hela dagarna utan om att försöka må så bra som möjligt varje dag.

Skrattet har en mängd postiva effekter på både kropp och själ. Det gör oss piggare och gladare då endorfinerna sätter fart. Det lindrar även smärta och stress. Sänker högt blodtryck, masserar de inre organen, gör oss kreativare och vår inlärning blir bättre.

Livet går upp och ner och ibland glömmer vi bort vad som får oss att må bra och skratta. Jag delar med mig av verktyg som fungerar för mig och blandar det med forskning inom glädje och hälsa. 

Se mer

Människor som trivs på jobbet skapar goda ringar inifrån och ut i hela företaget.
Det finns många vinster i att satsa på trivsel & arbetsglädje.

Det ger färre sjukdagar, ger mer energi, fler engagerade medarbetare som pratar gott om företaget med mera.